Prednosti kupovine i prodaje njihovih dionica

0

 

Veletrgovine za likvidaciju mogu biti jedni od vaših najboljih prijatelja ako znate kako ih pravilno koristiti. Bilo da ste u dugovima ili pokušavate jednostavno stvoriti dobar posao, želite koristiti veletrgovca kako biste stvorili dugoročan tok prihoda i na kraju uspjeli!

Pre svega, šta je likvidacioni veletrgovac? Prvo, likvidatori su obično ljudi koji prodaju proizvode koji su kupljeni od preduzeća u stečaju neprodate zalihe, višak zaliha, prekomjerne zalihe, zaplijenjene dionice, pa čak i proizvođače.

Koje vrste proizvoda mogu kupiti?

Pa da budem iskren, likvidatori u cjelini samo prodaja jedno: Sve! Za vas postoji likvidator koji će vam prodati proizvode za vaše poslovanje po veleprodajnoj cijeni. Odlična stvar u vezi sa cenom je to što su kupili zalihe na nekom mestu i obično pokušavaju da ih se otarase prilično brzo. Stoga bi bilo pametno da to iskoristite i pokušate kupiti ove proizvode po niskoj cijeni samo za nešto više od one po kojoj su ih kupili!

To je glavna prednost kupovine od likvidatora. Nedostatak je što neki likvidatori očekuju dobru maržu profita i ponekad mogu biti tvrdoglavi da se smanje čak niža cijena, tako da na kraju možete zaglaviti u teškom kiselom krastavcu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *