Kinderspeelgoed – Big Wheel driewielers maken een comeback

0

Goed nieuws, alle nostalgieliefhebbers. De originele Big Wheel elektrische driewieler wordt opnieuw gemaakt, en nu kun je je eigen kinderen laten kennismaken met hetzelfde, onbeperkte spinnen, glijden en rijden dat je je herinnert van toen je een kind was. Het originele Big Wheel werd voor het eerst vervaardigd en werd al snel een speelgoed voor kinderen met recht van doorgang toen het uit de mode raakte. Maar voor iedereen die in die tijd is opgegroeid, is er bijna zeker een herinnering of twee van het vliegen door de straat met supersnelheden (nou ja, zo snel als je kon trappen) in je grote monster van een Big Wheel.

Zeker, het was niet het veiligste speelgoed ter wereld. Het zou soms ongecontroleerd ronddraaien en vaak kantelen. Er waren geen remmen (en die zijn er nog steeds niet … ze zijn echt trouw gebleven aan de originele versie), dus stoppen moest vaak met je voeten gebeuren, of door ergens tegenaan te lopen. Toch kon het ons als kinderen niet schelen. We hadden te veel plezier. En ouders waren toen niet zo bezorgd over veiligheid als nu. Tegenwoordig is alles maximaal opgevuld om blessures te voorkomen. Vroeger, als speelgoed je op de een of andere manier niet kon verwonden, was het niet leuk.

De Big Wheels van vandaag zijn vrijwel hetzelfde speelgoed dat je je graag herinnert. Ze hebben een 16 inch voorwiel en een verstelbare stoel die met je kind meegroeit. Het speelgoed zelf is geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar en kan gemakkelijk een kind tot 70 pond dragen. Het is eenvoudig, gemakkelijk plezier op zijn best. Dit is geen hightech speelgoed. Hij wordt aangedreven door het eigen trappen en sturen van uw kind en is geschikt voor gebruik buitenshuis op trottoirs, opritten en sommige straten (met toezicht en in straten met weinig verkeer). Het is een geweldige manier om uw kind naar buiten te krijgen, weg van de videogames en de zon in om wat broodnodige lichaamsbeweging te krijgen. Als je je kind deze kerst een vleugje retroplezier wilt geven, dan is de originele Big Wheel-driewieler een stuk speelgoed dat zeker op je lijstje moet staan.

Vierwielers zijn altijd iets geavanceerder dan driewielers. Dit is waar kinderen gek worden van elektrisch aangedreven speelgoed. Ze zijn duidelijk een beetje duurder; maar ze hebben tegenwoordig een heleboel functies. Een groot nadeel van dit op batterijen werkende speelgoed in vergelijking met driewielers met grote wielen is dat ze uw kinderen niet veel laten bewegen! Het is echt aan jou, of je wilt gaan met een elektrisch rijdend speelgoed of met een door spieren aangedreven driewieler!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *