Een coffeeshop beginnen – Krijg antwoorden die u nodig hebt

0

 

Een coffeeshop beginnen? Hier begin je. Het eerste dat u kunt doen, is studeren over de koffiebusiness. U kunt op het wereldwijde web zoeken naar informatie of een uitgebreid e-book kopen over het starten van een coffeeshop. Omring jezelf met zakenmensen die in vergelijkbare soorten bedrijven zitten, zoals eigenaren van restaurants, bars en bakkerijen. Houd je ogen en oren open als ze over zaken praten. Onderweg kun je wat hints oppikken. Wees niet verlegen om hen vragen te stellen.

Weten of uw concept past bij de locatie en uw markt? Als je een concept in gedachten hebt, zoek dan naar de juiste locatie met de bijbehorende markt. Als je de perfecte locatie hebt gevonden, kijk dan of de markt past bij jouw coffeeshopconcept. Bestudeer de buurt van uw toekomstige locatie. Wat voor mensen wonen daar? Als u hoogwaardige gastronomische koffie serveert, denkt u dan dat de mensen in de omgeving het zich kunnen veroorloven om het te kopen?

Heb je veel geld nodig om een koffiehuis te openen? Het starten van een coffeeshop kan ergens tussen de $ 25.000 en $ 380.000 kosten. De duurste zou een winkel zijn met een eetgedeelte voor $ 220.000 tot $ 400.000. De meest betaalbare optie zou een kar zijn voor maximaal ongeveer $ 20.000. Daartussenin heb je eenvoudige drive-thrus en kiosken. Het is mogelijk om een bedrijf te openen, ongeacht uw budget.

Hoe kom je aan geld om het bedrijf te starten? Een coffeeshop beginnen met een eethoek kost veel geld. Als je niet genoeg spaargeld hebt, kun je wat geld lenen bij een bank of geld lenen bij familie. Het probleem met het lenen van geld van familieleden of kennissen is dat ze zich kunnen gaan bemoeien met het beheer van de winkel. Professionele kredietverstrekkers doen dat meestal niet. Het enige waar ze in geïnteresseerd zijn, is hun investering terugkrijgen plus wat extra winst. Maak een businessplan, want dat moet u aan hen laten zien als u geld moet lenen.

Is het mogelijk om te concurreren met grote koffieketens? JA, als je kunt bieden wat de grote ketens hun klanten niet kunnen geven. Met een eigen bedrijf kunt u persoonlijke service bieden. Je leert klanten op vriendelijke basis kennen. Je kunt ook beter eten serveren dat franchiseketens niet hebben. Een voordeel van een eigen koffiehuis is dat je je winkel karakter geeft. Dat kunnen grote ketens niet. Franchise-koffieketens zijn overal hetzelfde. Soms zoeken mensen naar dat unieke persoonlijke tintje dat particuliere eigenaren kunnen bieden.

Het starten van een coffeeshop omvat meer details dan wat we zojuist hebben besproken. Er is de marketingfactor, training van servicepersoneel, het kopen van apparatuur en meer. Veel mensen starten een nieuw bedrijf zonder alle aspecten van de koffiebusiness te analyseren. Zij lopen het risico hun investering te verliezen en hun nieuwe bedrijf binnen enkele maanden te sluiten. Het is belangrijk om ook naar de negatieve factoren te kijken voordat je een coffeeshop start. Op die manier weet u hoe u de veelvoorkomende fouten kunt vermijden die ertoe leiden dat veel bedrijven failliet gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *