Currie elektrische fietsrecensie

0

Ik moet toegeven dat ik twijfelde en nogal sceptisch was over elektrische fietsen. Daarom duurde het even voordat ik de Currie elektrische fiets zelfs maar testte. De reden voor dit specifieke merk was dat mijn buurman er een had gekocht en nu kreeg ik eindelijk de kans om het uit te proberen. Dit artikel is een Currie elektrische fietsrecensie en ook mijn mening over elektrische fietsen in het algemeen.

Ik vond mijn eerste rit erg leuk en eindigde met een vergelijkbare 5x ebike aanshahffen als mijn vriend. Al snel ontdekte ik drie nieuwe voordelen waar ik nooit aan had kunnen denken. Met dit voertuig zou ik meer bewegen, geld besparen en zelfs bijdragen aan een minder vervuilde wereld. Dit zijn grote werelden, dus laat me ze allemaal wat meer uitleggen.

Eerlijk gezegd dacht ik dat het gebruik van een gemotoriseerde fiets een beetje vals spelen was. Voor mij was fietsen een manier om te sporten en als ik er een met een motor gebruikte, dan was dat onderdeel weg. Echter, in slechts een paar dagen merkte ik hoe fout ik was geweest. Ik sport nu veel meer met de Currie EZip dan voorheen. Waarschijnlijk komt dit omdat ik me nu veiliger voel. Ik kan langere reizen maken omdat ik weet dat ik extra hulp heb als ik moe word. Een andere reden kan zijn dat het erg leuk is.

Hoe zit het met geld besparen?

Voor mij is dit een belangrijk onderdeel, aangezien ik mijn EZip Trailz nu gebruik voor dagelijks woon-werkverkeer. Ik berekende dat ik in slechts 5 maanden de fiets had laten betalen met het geld dat ik had bespaard door minder benzine voor onze auto te kopen. Oké, ik heb de kosten voor het opladen van de batterij hierin niet meegerekend, maar het heeft in ieder geval een grote besparing in ons gezin opgeleverd. Eigenlijk laad ik de batterij op het werk op wanneer het mogelijk is.

Het laatste deel van mijn voordelenlijst is waarschijnlijk het belangrijkste. Wanneer we een mogelijkheid zien om milieuvriendelijk te handelen, moeten we dat ook doen. Als ik mijn auto niet gebruik voor dagelijks woon-werkverkeer, maakt dat niet veel uit. Het wonder zal gebeuren wanneer duizenden en duizenden hetzelfde doen. Het zou onze kinderen geen windeieren leggen als ze niet zouden kunnen genieten van de rit op een elektrische Currie-fiets omdat de lucht te vervuild is.

Is er iets dat ik niet leuk vind aan de fiets?

Er is altijd iets dat beter kan. Een ding waarvan ik denk dat het een probleem kan zijn, is het gewicht van de fiets. Dit kan een probleem zijn als u ouder of gehandicapt bent. Het gewicht is echter ook iets positiefs, aangezien de fiets behoorlijk stabiel aanvoelt tijdens het rijden. Als u dit een probleem vindt, kunt u proberen een ander, lichter batterijpakket te zoeken. Het batterijpakket is eigenlijk verwijderbaar, wat goed is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *