Πώς να γίνετε διανομέας της Herbalife

0

Το να γίνετε διανομέας της Herbalife μπορεί να είναι ευκολότερο από όσο νομίζετε. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και έχετε στη διάθεσή σας μια σειρά από επιλογές πόρων. Η εταιρεία είναι δομημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να έχετε πάντα απευθείας up-line με έναν έμπειρο διανομέα ή χορηγό. Με άλλα λόγια, θα έχετε όλη την ελευθερία της δικής σας επιχείρησης σε συνδυασμό με όλη τη δομή και την τεχνογνωσία μιας μεγάλης εταιρείας. Όπως και άλλες επιχειρήσεις δικτυακού μάρκετινγκ, το να γίνεσαι Herbalife προσφορεσ Διανομέας σάς επιτρέπει να λαμβάνετε τα προϊόντα που καταναλώνετε από αυτές με έκπτωση.

Γίνε διανομέας της Herbalife

Πριν εγγραφείτε στη Herbalife, θα φρόντιζα να επιλέξετε να γίνετε Διανομέας της Herbalife επειδή σας αρέσουν τα προϊόντα τους και όχι για την ευκαιρία να γίνετε πλούσιοι. Ίσως η πιο σημαντική πτυχή του να γίνετε Διανομέας της Herbalife, ή τουλάχιστον ένας επιτυχημένος, είναι ότι πρέπει να αγαπάτε τα προϊόντα.

Θα συνιστούσα, εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, να κάνετε τα ακόλουθα βήματα προτού γίνετε Διανομέας της Herbalife:

1) Γίνετε πελάτης πρώτα: Αγοράστε το προϊόν, χρησιμοποιήστε το για τουλάχιστον 30 ημέρες και δείτε αν λειτουργεί για εσάς και αν σας αρέσει η αίσθηση που σας κάνει. Εάν δεν σας αρέσει ή δεν σας αρέσει το πώς σας κάνει να νιώθετε, μην γίνετε διανομέας

2) Μόλις γίνετε πελάτης και εξοικειωθείτε με το προϊόν και αποφασίσετε ότι θα θέλατε να συνεχίσετε με αυτό, απλά καλέστε τον Διανομέα Herbalife που σας υπέγραψε ως πελάτη και πείτε του ότι είστε έτοιμοι να γίνετε Herbalife Διανομέας.

Τι να κάνω τώρα που είμαι διανομέας της Herbalife

Τώρα λοιπόν που ξέρετε πώς να γίνετε Διανομέας της Herbalife, τι κάνετε για να αναπτύξετε την επιχείρησή σας ή πού πηγαίνετε από εδώ;

Πολλές εταιρείες δικτυακού μάρκετινγκ θα σας πουν ότι θα πρέπει να προωθήσετε την ευκαιρία για το τέλος της επιχείρησης επειδή όλοι θέλουν να βγάλουν πολλά χρήματα. Θα σας έλεγα ότι πρόκειται για μεγάλο λάθος για πολλούς λόγους που δεν προλαβαίνω να αναφέρω. Η συμβουλή μου προς εσάς είναι η εξής:

-Αναπτύξτε μια ιστορία δύο έως τριών λεπτών για το πώς το προϊόν άλλαξε τη ζωή σας (αυτό θα μπορούσε να είναι σε πολύ μικρή ή μεγάλη κλίμακα, δεν έχει σημασία)

-Να έχετε έναν ειλικρινή ενθουσιασμό για τα Προϊόντα Herbalife σας

-Αναζητήστε άτομα που ενδιαφέρονται να καταναλώνουν τα προϊόντα που προσφέρει η Herbalife αντί να αναζητούν άτομα που θα είναι απλώς διανομείς της Herbalife

Αυτό μπορεί να ακούγεται πολύ διαφορετικό από αυτό που είχατε εκτεθεί στο παρελθόν, αλλά ο λόγος που ιδρύθηκε η Herbalife ήταν η διανομή του προϊόντος και η πώληση του προϊόντος και όχι η ευκαιρία. Καλή τύχη στη Herbalife και να γίνεις Διανομέας της Herbalife.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *